• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi tarafından düzenlenen ‘Müstakil Düşünc

Düşünceler masaya yatırıldı - Taner Yelkenci ekonomik konularda yapmış olduğu değerlendirmelerde, “Gelecekte ülkemiz, önemli ölçüde dış ticarete bağlı bir ekonomisi olacağından uluslararası ticaret yapabilmek için iş insanlarımızın öncelikli olarak, yabancı dil başta olmak üzere kendilerini ve firmalarını çağın gerekliliğine uygun bir şekilde yenilenip hazırlaması gerekmektedir” dedi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi tarafından düzenlenen ‘Müstakil Düşünc

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi tarafından düzenlenen ‘Müstakil Düşünceler’ toplantısına eski başkanlar katıldı.

Düşünceler masaya yatırıldı

- Taner Yelkenci ekonomik konularda yapmış olduğu değerlendirmelerde, “Gelecekte ülkemiz, önemli ölçüde dış ticarete bağlı bir ekonomisi olacağından uluslararası ticaret yapabilmek için iş insanlarımızın öncelikli olarak, yabancı dil başta olmak üzere kendilerini ve firmalarını çağın gerekliliğine uygun bir şekilde yenilenip hazırlaması gerekmektedir” dedi.

Bülent ÇİFTGÜMÜŞ

RİZE: MÜSİAD Rize şubesi düzenlediği “ Müstakil düşünceler” toplantısına eski başkan ve yöneticiler katılarak düşüncelerini paylaştılar.

Rize MÜSİAD Şubesinde düzenlenen “ Müstakil düşünceler” toplantısına eski MÜSİAD başkan ve yöneticileri ile dernek üyeleri katıldı. Toplantıda ülkenin ekonomik şartları ve yapılması gereken çalışmalar ile iş dünyasının izleyeceği politikalar paylaşıldı.

Toplantıya 2 dönem MÜSİAD Genel Başkanlığı yapan eski AK Parti milletvekili Ali Bayramoğlu da katıldı.

MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla MÜSİAD Rize Şubesi Konferans Salonu’nda yapılan ‘Müstakil Düşünceler’ programının konuğu 23. Dönem Ak Parti Rize Milletvekili, 2. Dönem MÜSİAD Genel Başkanı Bayram Ali Bayramoğlu oldu. ‘MÜSİAD’ın dünü, bugünü ve güncel ekonomik değerlendirmeler’ konusunda yapılan programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Rize Başkanı Taner Yelkenci, “Derneğimiz, Türkiye'mizin ekonomik ve sosyal gelişmesinde önemli görevler üstlenmiş ve bugün özellikle iş dünyası için örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelmiştir. Derneğimizin kuruluşundan, bu günlere gelmesinde önemli katkıları bulunan, bilgi, birikim ve tecrübelerinden istifa etmek amacıyla önceki dönem genel başkanımız ile üyelerimizi buluşturduk. Üyelerimizin istifade edebileceği, maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda sağlayacak bu tür programlarımıza devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Yapacaklarımızın en iyisini yapmalıyız

Taner Yelkenci ekonomik konularda yapmış olduğu değerlendirmelerde, “Gelecekte ülkemiz, önemli ölçüde dış ticarete bağlı bir ekonomisi olacağından uluslararası ticaret yapabilmek için iş insanlarımızın öncelikli olarak, yabancı dil başta olmak üzere kendilerini ve firmalarını çağın gerekliliğine uygun bir şekilde yenilenip hazırlaması gerekmektedir. Burada gençlerimize, gelecek için önemli görevler düşmektedir. Gençlerimizin, üzerinde duracağı en önemli işlerin başında maddi ve manevi olarak örnek kişiler olmalıdır. Yapmış oldukları işleri en iyisini yapmalıdır. Türkiye’nin uluslararası alanda itibarını daha yukarı taşıyacak güçlü işler yapması ve ülkemizin yurt dışına bağımlılığını ortadan kaldıracak çalışmalar ortaya koymalıdır. Bu dönem kar dönemi değil, ar dönemidir. Bu günlerde temkinli ve tedbirli olunmalı, maliyetlere özen göstererek az iş yapmak gerekir. Yatırım yaparken en az on defa ölçüp biçilmeli sonra yatırım yapılmalıdır. Bugünler de tüneli olumlu ve düzenli geçebilen, tünel bittiğinde karanlıktan aydınlığa çıkabilenler çok daha etkili ve güçlü olacaktır.” Şeklinde konuştu.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE